+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Pintoblau

Dé all-in-one oplossing voor woningbeheer aan de Costa Blanca

ONS WERKGEBIED

Pintoblau: algemeen woningbeheer aan de Costa Blanca Noord: landinwaarts

De Costa Blanca Noord kustlijn is waar Pintoblau woningbeheer aanbiedt. Van alle kuststadjes of dorpen zoals Denia, Javea, Benitachell, Benissa, Moraira, Calpe, Mascarat, Altea, Albir, Benidorm, Finestrat en verder door tot Villajoyosa.

Maar ook landinwaarts kan PintoBlau u van dienst zijn zoals (om er maar een paar te noemen) Polop, La Nucia, Alfaz Del Pi e.v.a.  

Er wordt op voorhand aan u aangegeven of wijzelf op deze plaats komen of wij u doorsturen naar een partner met even goede referenties. Dit vanwege de afstanden, maar dat begrijpt u wel.

De regio binnen de cirkel op de kaart hier rechts naast, bevat ons natuurlijk werkgebied. Kijk tot waar wij u landinwaarts ongeveer kunnen helpen.

Neem contact met ons op om te bekijken wat wij met sleutelbeheer / woningbeheer – algemene schilderwerken, onderhoud, administratie, schoonmaak of klusjes in en rond jouw woning – voor u kunnen betekenen.

Woningbeheer

Badkamer Costa Blanca

Schoonmaak

Onze onderhoudsploeg voert de schoonmaak tot in de puntjes uit. We zorgen ervoor dat de nieuwe huurder zonder klachten het huis kan betrekken. Ook onderhoud van tuin en zwembad kunnen we voor onze rekening nemen.

Onderhoudscontract

Naast schoonmaak, kunnen we ook schilderwerken en reparaties uitvoeren zodat uw eigendom steeds in orde is. PintoBlau is uw rechterhand en staat in voor onderhoud en administratie van uw tweede woonst of vakantieverblijf.

Administratie

Vanzelfsprekend kan u niet altijd zelf aanwezig zijn om lokaal de nodige administratieve zaken te regelen zoals het doorgeven van meterstanden of het in orde brengen van vergunningen. U kan hiervoor desgewenst op ons rekenen.

Vertrouwen

In volle vertrouwen werken we met u samen. U geeft ons immers toegang tot uw eigendom in Spanje. Dat vertrouwen zullen wij nooit beschamen. Wij brengen u desgewenst dagelijks online verslag uit, da’s communicatie op maat.

communicatie op maat

Via Whatsapp, Messenger of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen. Zo kunnen we in alle transparantie overleggen en afspraken maken. Overtuigd? Wenst u meer info of offerte?

Schilderwerken

Interieur schilderwerken Costa Blanca

Interieur

Vraag raad aan PintoBlau voor de interieur inrichting en interieurdecoratie van uw eigendom. Onze schilders staan mee in voor de perfecte uitvoering van uw plannen wat betreft algemene schilderwerken binnen.

Exterieur

PintoBlau heeft als algemeen schilders- en klusjesbedrijf meer dan 15 jaar ervaring in Vlaanderen opgebouwd. Deze ervaring nemen we mee naar Spanje om uw woning om te toveren tot een juweel. Binnenschilderwerk, buiten schilderwerken en gevelschilderwerken behoren tot ons gamma.  Mail of bel ons.

Kwalitatieve materialen

Wij werken met een vaste leverancier die kwalitatieve verven binnen in de Costa Blanca aanlevert. Deze verven zijn uiteraard geproduceerd om in het Spaanse klimaat het beste resultaat, zowel esthetisch als qua duurzaamheid, te bieden. Ook voor buitenverven hebben de beste kwaliteit van verven.  Ook alle toebehoren uiteraard kunnen wij aanleveren.

Offerte zonder verrassingen

Uw offerte wordt opgemaakt, we bespreken alles en dan ligt de keuze om samen te werken vanzelfsprekend bij u. Als de werken eenmaal zijn opgestart, houden wij u op de hoogte van de progressie van de werken via online tools zodat u dagelijks op de hoogte bent met beeld en tekst. 

Communicatie op maat

Via Whatsapp, Messenger of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen. Zo kunnen we in alle transparantie overleggen en afspraken maken voor aanpassingen of last call beslissingen. U ziet de progressie dag per dag met uw eigen ogen. Dus mail ons voor een samenwerking

Onderhoud

Loodgieter reparatie sifon Costa Blanca

Herstellingen

Kleine herstellingen en onderhoudswerken aan uw eigendom zorgen ervoor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft. De huurder zal de woning ook met veel meer respect behandelen als dit goed onderhouden blijkt.

Kleine klussen

In samenspraak met u kunnen wij ook kleine klussen voor onze rekening nemen. Van herstel van een keukenkast tot het opnieuw vastleggen van een terrastegel. Of algemeen onderhoud zodat u op uw beide oren kan slapen.

Onderhoudswerken

Een goed onderhouden gebouw brengt op termijn minder kosten met zich mee. Bij de controle van uw woning kunnen we voorstellen om bepaalde onderhoudswerken zoals schilderwerken uit te voeren.  Maar ook schoonmaak behoort tot deze taken.

Offerte zonder verrassingen

We spreken alles eerst in alle transparantie met u door. U betaalt voor werken die wij ook werkelijk uitvoeren. Met foto’s en video houden wij u op de hoogte van de voortgang. Dus vraag je offerte aan en weet wat je krijgt voor je geld bij PintoBlau

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen. Zo kunnen we in alle transparantie overleggen en afspraken maken.

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ’thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Wij antwoorden binnen 24u

Stel uw vraag

15 + 13 =