+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Regio

Onze kustregio bestrijkt Benidorm, Albir, Altea, Calpe en Moraira tot in Javea en Denia aan de Costa Blanca Noord. Ook in het binnenland staan wij tot uw dienst.

OnS WERKGEBIED

Pintoblau: partner aan de Costa Blanca Noord en Zuid

Regio Costa Blanca

Aan de  Costa Blanca Noord neemt Pintoblau woningbeheer aan van Denia en Javea ten Noorden van Costa Blanca Noord.
Ook kuststadjes Benitachell, Benissa, Moraira, Calpe, Mascarat, Altea, Albir, Benidorm, Finestrat en verder tot Villajoyosa liggen in deze regio.

Wat Costa Blanca Zuid betreft, werken wij in Torrevieja en La Mata, La Zenia, Orihuelo, Villamartin… tot Alicante.

De regio binnen de cirkel op de kaart hier rechts naast, bevat een groot stuk van ons werkgebied. Dat betekent niet dat we geen opdrachten buiten deze regio aannemen. Als het om een snelle en makkelijke verbinding gaat, maken we graag een uitzondering, buiten onze regio, zoals veel verder naar het Zuiden .

Neem contact met ons op om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen met woningbeheer, zoals professionele schilderwerkenschoonmaak en onderhoud voor u kunnen betekenen.

Vastgoed Costa Blanca

Om jouw vastgoed aan de Costa Blanca sneller te doen verkopen, werken wij met een nieuwe online of digitale video stream dienst. Je kan ook een livestream verbinding aanvragen om daar dan uw vragen te stellen, maar koop NOOIT zonder ‘live’ aanwezig te zijn geweest.

Bekijk even onze tarieven of neem contact met ons op.

Bekijk onze regio voor woningbeheer of immo

offerte of info aanvragen, kan hier

10 + 3 =