Woningbeheer

Dé all-in-one oplossing voor woningbeheer of sleutelbeheer aan de Costa Blanca Noord

All-in-one oplossing

Sleutelbeheer of woningbeheer aan de Costa Blanca Noord & Zuid

Pintoblau is actief voor woningbeheer of sleutelbeheer aan de Costa Blanca Noord & Zuid. Vanuit België is het beheer van een eigendom in Spanje niet eenvoudig. Als lokale partner kunnen wij een geïntegreerde oplossing aanbieden die hieraan tegemoet komt.

Wij kunnen alle aspecten van sleutelbeheer voor u in handen nemen. Nieuwe gasten worden warm onthaald. Wij zorgen voor de schoonmaak en vers beddengoed. Ook het onderhoud van zwembad en tuin behoort tot de mogelijkheden. Een huurder met een probleem helpen we graag uit de nood.

Daarnaast heeft Pintoblau veel ervaring op het vlak van schilderwerken en kleine klussen. Wij kunnen dus ook instaan voor het algemeen onderhoud van uw eigendom. Kleine herstellingen, een nieuw likje verf e.a. vergen weinig, maar houden uw  investering in topconditie. Tegelijkertijd kan een goed onderhouden woning rekenen op meer respect van de huurder.

Pintoblau neemt alle zorgen uit uw handen zodat u zonder stress van thuis uit kan toekijken. Zodoende kan u, wanneer u zelf in Spanje bent, ten volle van uw eigendom genieten. 

Onze garanties

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

Onze garanties

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie met u overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Onze garanties

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ‘thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Badkamer Costa Blanca

Schoonmaak

Onze onderhoudsploeg voert de schoonmaak tot in de puntjes uit. We zorgen ervoor dat de nieuwe huurder zonder klachten het huis kan betrekken. Met online communicatie. Wij werken met een prepaid formule

Ook onderhoud van tuin en zwembad kunnen we voor onze rekening nemen.

Onderhoudscontract

Naast schoonmaak, kunnen we ook schilderwerken en reparaties uitvoeren zodat uw eigendom steeds in orde is. PintoBlau is uw rechterhand en staat in voor onderhoud en administratie van uw tweede woonst of vakantieverblijf.

Administratie

Vanzelfsprekend kan u niet altijd zelf aanwezig zijn om lokaal de nodige administratieve zaken te regelen zoals het doorgeven van meterstanden of het in orde brengen van vergunningen. U kan hiervoor desgewenst op ons rekenen.

Vertrouwen

In volle vertrouwen werken we met u samen. U geeft ons immers toegang tot uw eigendom in Spanje. Dat vertrouwen zullen wij nooit beschamen. Zoals bvb onze partner Casablau, een immomakelaar die al 18 jaar in het vak zit en eerlijkheid en vertrouwen hoog in het vaandel draagt.

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen. Zo kunnen we in alle transparantie overleggen en afspraken maken.

Interieur schilderwerken Costa Blanca

Interieur

Vraag raad aan PintoBlau voor de inrichting en interieurdecoratie van uw eigendom. Onze schilders zullen mee instaan voor de perfecte uitvoering van uw plannen.

Exterieur

PintoBlau heeft als algemeen schilders- en klusjesbedrijf meer dan 18 jaar ervaring in Vlaanderen opgebouwd. Deze ervaring nemen we mee naar Spanje om uw woning om te toveren tot een juweel.

Kwalitatieve materialen

Wij werken met een vaste leverancier die kwalitatieve verven in de Costa Blanca aanlevert. Deze verven zijn uiteraard geproduceerd om in het Spaanse klimaat het beste resultaat, zowel esthetisch als qua duurzaamheid, te bieden.

In Vlaanderen hebben wij ons eigen verflabel, rechtstreeks van de producent.

Offerte

U vraagt prijs aan. De offerte wordt opgemaakt, we bespreken alles en dan ligt de keuze om met ons te werken vanzelfsprekend bij u. Als de werken eenmaal zijn opgestart, houden wij u op de hoogte van de progressie van de werken.

Communicatie op maat

Via Whatsapp kunnen we SMS-en, chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen. In transparantie overleggen en afspraken maken is wat wij doen. Prijs is prijs, geen verrassingen.

Loodgieter reparatie sifon Costa Blanca

Herstellingen

Kleine herstellingen, schoonmaak en onderhoudswerken aan uw eigendom zorgen ervoor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft. De huurder zal de woning ook met veel meer respect behandelen.

Kleine klussen

In samenspraak met u kunnen wij ook kleine klussen voor onze rekening nemen. Van herstel van een keukenkast tot het opnieuw vastleggen van een terrastegel.

Onderhoudswerken

Een goed onderhouden gebouw brengt op termijn minder kosten met zich mee. Bij de controle van uw woning kunnen we voorstellen om bepaalde onderhoudswerken zoals schilderwerken uit te voeren.

Maar ook tuinonderhoud of zwembadonderhoud zijn klussen die tot ons takenpakket behoren.

Offerte zonder verrassingen

We spreken alles eerst in alle transparantie met u door. U betaalt voor enkel werken die wij ook werkelijk uitvoeren. Met foto’s en online video communicatie houden wij u op de hoogte van de voortgang.

communicatie op maat

Via Whatsapp kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of livestream video streamen. Zo kunnen we in alle transparantie overleggen en afspraken maken.

Wij antwoorden binnen 24u

Stel uw vraag

2 + 1 =