+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Woningbeheer – Sleutelbeheer

Dé all-in-one oplossing voor woningbeheer of sleutelbeheer aan de Costa Blanca Noord

All-in-one oplossing

Sleutelbeheer of woningbeheer aan de Costa Blanca Noord & Zuid

Sleutelbeheer – Woningbeheer

Pintoblau is actief voor woningbeheer of sleutelbeheer aan de Costa Blanca Noord & Zuid. Vanuit België is het beheer van een eigendom in Spanje niet eenvoudig. Als lokale partner kunnen wij een geïntegreerde oplossing aanbieden die hieraan tegemoet komt.

Wij kunnen alle aspecten van sleutelbeheer voor u in handen nemen. Nieuwe gasten worden “warm” onthaald. Wij zorgen voor de schoonmaak en vers beddengoed. Ook het onderhoud van zwembad en tuin behoort tot de mogelijkheden. Een huurder met een probleem helpen we graag uit de nood.

Daarnaast heeft Pintoblau veel ervaring op het vlak van schilderwerken en kleine klussen. Wij kunnen dus ook instaan voor het algemeen onderhoud van uw eigendom. Kleine herstellingen, een nieuw likje verf e.a. vergen weinig, maar houden uw  investering in topconditie. Tegelijkertijd kan een goed onderhouden woning rekenen op meer respect van de huurder.

Pintoblau neemt alle zorgen uit uw handen zodat u zonder stress van thuis uit kan toekijken. Zodoende kan u, wanneer u zelf in Spanje bent, ten volle van uw eigendom genieten.

Immobiliën – digitale stream – livestreams

Het is een kleine stap van immo beheer naar het aanbod van immobiliën of vastgoed via een digitale stream (videostream) of livestream. vraag daarom meer info aan om uw eigendom of pand te verkopen via ons stream platform.

Onze garanties

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

Onze garanties

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie met u overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Onze garanties

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ’thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Sleutelbeheer aan de Costa Blanca

Vraag offerte aan

Bekijk onze prijzen hier

2 + 12 =