+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Professionaliteit

Pintoblau, uw schildersbedrijf aan de Costa Blanca

Pintoblau is een Antwerps schildersbedrijf. De laatste jaren krijgen we regelmatig de vraag om schilderwerken aan de Costa Blanca te realiseren. De liefde voor Spanje was al lange tijd een constante in ons bestaan. Daardoor verleggen we onze focus steeds meer naar de prachtige Spaanse kust. We combineren Belgisch vakmanschap met heldere communicatie in uw taal.

Hieronder kan u een video – bedrijfspresentatie van PintoBlau bekijken.

Als u een paar foto’s of korte video’s wilt bekijken van interieur of buitenschilderwerken, dan mag u op deze fotolink klikken.

Professioneel schildersbedrijf

Van gevels tot interieurinrichting, we hebben alle instrumenten in handen om van uw woning in Spanje uw droomwoning te maken.
Kijk hier alvast naar richtprijzen en tarieven.

Uw tevredenheid op de eerste plaats

Wij gaan er prat op om te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Onze communicatie is erop gericht om, zeker vanop afstand, alle misverstanden en onvoorziene omstandigheden zo snel mogelijk uit te klaren en op te lossen. We werken transparant en eerlijk met uw tevredenheid als ultieme doel.

Belgisch vakmanschap aan de Costa Blanca Noord en Zuid

Aan de Costa Blanca Noord nemen wij projecten aan van Denia en Javea, langs de kuststadjes Benitachell, Benissa, Moraira, Calpe, Mascarat, Altea, Albir, Benidorm en Finestrat en verder door tot Villajoyosa. Voor wat betreft Costa Blanca Zuid kunnen we ons verplaatsen tot het gebied rond Alicante en steden als Torrrevieja en La Mata.

Professioneel Schildersbedrijf

schildersbedrijf Costa Blanca Noord

OVer ons

Pintoblau, meer dan een schildersbedrijf

Schilderen zit in het DNA van Pintoblau. Tegelijk zijn we enorm gepassioneerd door het prachtige Spanje. Door de vlotte samenwerking en het volle vertrouwen dat we tijdens onze projecten in Spanje hebben mogen ervaren, breiden we onze activiteiten verder uit met woningbeheer. Met doorgedreven schoonmaak en regelmatig onderhoud waaronder schilderwerken en kleine reparaties, houden wij uw investering in Spanje in topconditie. De geïntegreerde oplossing die wij aanbieden, neemt u veel zorgen uit handen.

Bent u op zoek naar een woning, om te kopen of te huren, dan kan je nu op onze immo stream of videostream terecht.

Allerlei immobiliën of vastgoed kan nu met video of vlog worden bekeken aan de Costa Blanca Noord.

Unique Online Marketing en SEO

Wij antwoorden binnen 48 uur.

Vraag meer info of een offerte aan.

2 + 15 =