+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Professioneel schildersbedrijf

Schildersbedrijf, ook algemene schilderwerken Antwerpen, Boom en Beveren

Pintoblau haar Vlaams zusterbedrijf Antwerp Facility werkt in de zone of regio van Antwerpen, Boom en Beveren. Het voert jouw interieurschilderwerken uit, alsook buitenschilderwerken en gevelschilderwerken.

Voor alle algemene schilderwerken, staan wij als professioneel schildersbedrijf ter beschikking in Antwerpen Zuid en Centrum maar ook op het Linkeroever, meer bepaald: Kruibeke, Zwijndrecht, Burcht en Melsele tot Beveren.

Meer zuidwaarts van Antwerpen Centrum en Zuid, richting Brussel tot Boom kunnen wij u als schildersbedrijf ook nog helpen. Alle dorpen op en rond de Boomsesteenweg: Kiel, Hoboken, Hemiksem, Schelle, Niel, Wilrijk, Mortsel, Edegem, Kontich, Aartselaar, Lint, Hove, Boechout, Rumst en Reet.

Alle algemene werken: binnen schilderwerk of interieurschilderwerken zoals muren, plafonds, deuren, ramen, plinten, hekken, poorten, keukens en ander schrijnwerk en buitenschilderwerken.

Ook uw gevel kunnen wij van A tot Z schilderen of kaleien. Kaleien is een speciale techniek met blokborstel.

Uw interieur toveren wij om tot een prachtinterieur met professioneel Belgisch vakmanschap en meer dan 15 jaar ervaring als schildersbedrijf in algemene schilderwerken.

Tot slot is een glasheldere online communicatie ook een troef.

Dit is zeer belangrijk om continu van de vorderingen op de hoogte te blijven.  Aanpassingen of extra’s kunnen op die manier steeds worden doorgegeven en uitgevoerd.

Hieronder kan u de video zien van wie PintoBlau is als schildersbedrijf, zowel in Antwerpen (Antwerp Facility) als aan de Costa Blanca Noord, Spanje.

Professionele schilderwerken in Antwerpen

Gevelschilderwerken, buitenschilderwerken en interieur schilderwerken, we bieden het aan binnen ons pakket. Wij zijn actief in Antwerpen en op Linkeroever (Zwijndrecht, Burcht, Melsele, Kruibeke) tot aan Beveren. Dit gebeurt door ons zusterbedrijf in Antwerpen.

In sommige gevallen nemen wij schilderwerken aan in andere zones (Noord en Oost) dan Antwerpen Zuid of Centrum, dus neem zowiezo contact op om een vrijblijvende offerte te bekomen.

Tevredenheid door online communicatie

Onze offerte is volledig. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen door een complete prijsopgave. Onze online communicatie is erop gericht om alle misverstanden of onvoorziene omstandigheden zo snel mogelijk op te lossen. We werken transparant en eerlijk met uw tevredenheid als doel. Samen komen we tot een mooi eindresultaat.

Offerte aanvraag voor Vlaams vakmanschap in Groot Antwerpen

Vraag hier en nu jouw offerte aan voor alle algemene schilderwerken binnen groot Antwerpen. Wij nemen schilderwerken aan in Antwerpen Zuid, Noord en Centrum.

Maar ook de regio Antwerpen linkeroever tot Zwijndrecht, Burcht, Kruibeke, Melsele en Beveren ligt in onze schilderszone.

Tot slot werken wij ook regio Boom.  Dit zijn gemeenten als Wilrijk, Hove, Reet, Lint, Kontich, Aartselaar en aan de overzijde van de Boomse Steenweg: Hemiksem, Schelle, Willebroek, Niel.

Vakmanschap in algemeen schilderwerk met professionele schilders om gevels te schilderen, buitenschilderwerken (poorten, hekken…) en binnenschilderwerken of interieurschilderwerk.

Professioneel Schildersbedrijf

OVer ons

Méér dan een schildersbedrijf in Antwerpen

Schilderwerken zit in ons DNA. Maar  ook het decoratieve aspect is belangrijk en wie kan er beter decoratie en inrichting doen van uw woonst dan een vrouw. Wij hebben gelukkig zo een getalenteerd iemand ten huize van PintoBlau rondlopen.

Tegelijk zijn we ook steeds gefascineerd en gepassioneerd door het prachtige Costa Blanca in Spanje. Door het volledige vertrouwen en respect dat we tijdens onze projecten in Spanje hebben mogen ervaren, breiden we daar onze activiteiten uit met woningbeheer.

Met doorgedreven schoonmaak en regelmatig onderhoud waaronder tuinonderhoud, zwembad onderhoud, onderhoudsschilderwerken en klusjes, houden wij uw buitenverblijf, tweede woonst of investering in Spanje aan de Costa Blanca Noord in goeie (top)conditie.

De geïntegreerde oplossing van sleutelbeheer die wij daar aanbieden, neemt alle zorgen uit uw handen.  Hebt u een woonst aan de Costa Blanca Noord, gaande van regio Benidorm, Altea, Calpe, Moraira, Javea… contacteer ons dan voor Vlaamse kwaliteit aan de Spaanse horizon.

En vergeet niet dat wij van A tot Z ook uw administratie bijhouden en wij u van elke beweging op de hoogte houden per mail, maar indien gewenst met de online communicatiemiddelen die er nu bestaan zoals WhatsApp, Messenger of Skype.

Als klap op de vuurpijl, bieden wij vanaf 2021 wegens Corona ook nog ons verlengde van sleutelbeheer aan, nl een vastgoed streaming.

 

Verflabel PintoBlau: PintoPaints

PintoBlau’s PintoPaints is het eigen schilderlabel met zeer kwalitatieve verven. Zowel binnenverven voor muren, plafonds en schrijnwerk.

Buiten verf voor ramen, deuren, poorten, dakgoten,…

Gevelverf op nanotechnologie, zelfreinigend. Topkwaliteit.

Ook toebehoren aan kleinhandelsprijzen met korting van 10% tot wel 25% t.o.v. de kleinhandelszaken.

Bestel  wat u nodig hebt via mail. U krijgt eerst een totaal vrijblijvende offerte toegestuurd via mail.