+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Regio: Antwerpen – Boom – Beveren

In en rond Groot Antwerpen bieden wij onze schilderwerk diensten aan vanaf het Centrum, Zuid en Linkeroever tot Beveren en Boom, inclusief alle tussenliggende gemeenten.

OnS WERKGEBIED

Pintoblau schildert ook in Groot Antwerpen en van Boom tot Beveren

Schildersbedrijf Antwerpen (Zuid, Noord en Centrum)

Als schildersbedrijf in Groot Antwerpen kunnen wij u van dienst zijn met interieurschilderwerken, buitenschilderwerken en gevels of gevelschilderwerken. Dit gebeurt in de regio van Stad Antwerpen en linkeroever door onze zusterbedrijf Antwerp Facility. Let op, enkel Centrum en Zuid zijn wij actief, in sommige gevallen Noord. Een vrijblijvende mail mag u natuurlijk altijd sturen.

Algemene schilderwerken tot Beveren

Van het Linkeroever van Antwerpen, via Zwijndrecht, Burcht, Kruibeke, Melsele en tot Beveren en gemeenten rond Beveren, kunnen wij u ook van dienst zijn met algemene schilderwerken. gaande van interieur, tot buiten schilderwerk en aan uw gevel.

Gevelschilderwerken e.a. richting Boom

Tot slot kan u van onze schilders gebruik maken op de as van Antwerpen naar Boom. Alle omliggende gemeenten rond de Boomsesteenweg liggen binnen onze regio. Gevelsschilderwerken zijn niet enkel gevels schilderen maar ook kaleien, een speciale oude techniek met blokborstel.
Bvb: Kiel, Hoboken, Wilrijk, Edegem, Mortsel, Schelle, Hemiksem, Aartselaar, Lint, Hove,… zijn mogelijkheden.

Offerte voor schilderwerken aanvragen

Hieronder kan u vrijblijvend een offerte voor schilderwerken aanvragen in deze regio’s.  Wij beantwoorden uw mail zo snel als mogelijk en maken per mail of telefonisch een afspraak om de schilderwerken in te schatten en in een transparante offerte te steken.

Wij antwoorden binnen 24u

Stel uw vraag

10 + 8 =