+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Alle schilderwerken

Algemene schilderwerken in Antwerpen – Beveren – Boom, door Antwerp Facility

Pintoblau heeft een ‘rasecht’ Antwerps schildersbedrijf als zusterbedrijf, nl Antwerp Facility, dat algemene schilderwerken uitvoert binnen een kleine regio, nl: van Antwerpen Zuid, Centrum en Linkeroever tot Burcht, Zwijndrecht, Kruibeke, Melsele en Beveren. Richting Boom kan u ook nog op onze diensten rekenen met plaatsen zoals Kiel, Hoboken, Aartselaar, Wilrijk, Edegem, Mortsel, Boechout, Rumst, Schelle, Hemiksem, Niel, Kontich, Hove en Lint.

Soorten schilderwerk

Onze algemene schilderwerken betreft voornamelijk binnenschilderwerken of interieur schilderwerken, buitenschilderwerken en gevels of gevelschilderwerken.
Met meer dan 15 jaar ervaring, met open vizier en goede communicatie bieden wij u kwaliteit aan.
Ook de beste verven worden door ons gebruikt om langdurige tevredenheid te bekomen.

Werkelijk alle algemene werken: binnenschilderwerk of interieurschilderwerken zoals muren, plafonds, deuren, ramen, plinten, hekken, poorten, keukens, kasten en ander schrijnwerk. Alles wordt omgetoverd tot een mooie vernieuwde ‘look’ van uw interieur.

Buitenschilderwerk is voor onze schilders ook een koud kunstje, alhoewel het buiten minimaal een constante van 8°C dient te zijn om tot optimale resultaten te komen.
Poorten, hekken, omheiningen, ramen en deuren, garages…

Net zoals bij schilderwerk buiten dient er voor  gevelschilderwerken eveneens een constante temperatuur te zijn.
Uw gevel kunnen wij van A tot Z schilderen of kaleien. Kaleien is een speciale techniek met blokborstel.
Bekijk enkele foto’s bij Antwerp facility

Glasheldere communicatie

Tot slot is een glasheldere online communicatie ook een troef.
Dit is zeer belangrijk om continu van de vorderingen op de hoogte te blijven.  Aanpassingen of extra’s kunnen op die manier steeds worden doorgegeven en uitgevoerd en worden gecheckt met livestream video’s.

Professionele schilderwerken

Gevelschilderwerken, buitenschilderwerken en interieur schilderwerken, we bieden het aan binnen ons pakket. Wij zijn actief in Antwerpen Centrum en Zuid.
Ook op Linkeroever en omliggende gemeentes zoals Zwijndrecht, Burcht, Melsele en Kruibeke, tot Beveren.

Onze regio situeert zich ook van Antwerpen tot Boom met o.m. Kiel, Hoboken, Wilrijk, Edegem, Mortsel, Aartselaar, Lint, Kontich, Hove en aan de andere zijde, Hemiksem, Schelle, Niel tot Boom.

Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd.

Online communicatie

Onze offerte is volledig en transparant.
Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen door een complete prijsopgave te maken. Dat kan het al eens duurder maken dan bij een concurrent MAAR bij ons krijgt u achteraf géén verrassingen of extra’s voorgeschoteld. Da’s ook belangrijk om te weten.
Onze online communicatie is erop gericht om alle misverstanden of onvoorziene omstandigheden zo snel mogelijk op te lossen. We werken transparant en eerlijk met uw tevredenheid als doel. Samen komen we tot een mooi en duurzaam eindresultaat.

Offerte aanvragen

Vraag hier en nu jouw offerte aan voor alle algemene schilderwerken binnen groot Antwerpen. Wij nemen schilderwerken aan in Antwerpen Zuid, Noord en Centrum.
Maar ook de regio Antwerpen linkeroever tot Zwijndrecht, Burcht, Kruibeke, Melsele en Beveren ligt in onze schilderszone.

Tot slot werken wij ook regio Boom.  Dit zijn gemeenten als Wilrijk, Hove, Reet, Lint, Kontich, Aartselaar en aan de overzijde van de Boomsesteenweg: Hemiksem, Schelle, Willebroek, Niel.

Vakmanschap in algemeen schilderwerk met professionele schilders om gevels te schilderen, buitenschilderwerken (poorten, hekken…) en binnen schilderwerken of interieurschilderwerk.

Professioneel Schildersbedrijf

OVer ons

Pintoblau is meer dan een schildersbedrijf in Antwerpen

Schilderwerken zit in ons DNA. Maar  ook het decoratieve aspect is belangrijk en wie kan er beter decoratie en inrichting doen van uw woonst dan een vrouw. Wij hebben gelukkig zo een getalenteerd iemand ten huize van PintoBlau rondlopen.

Tegelijk zijn we ook steeds gefascineerd en gepassioneerd door het prachtige Costa Blanca in Spanje. Door het volledige vertrouwen en respect dat we tijdens onze projecten in Spanje hebben mogen ervaren, breiden we daar onze activiteiten uit met woningbeheer.

Met doorgedreven schoonmaak en regelmatig onderhoud waaronder tuinonderhoud, zwembad onderhoud, onderhoudsschilderwerken en klusjes, houden wij uw buitenverblijf, tweede woonst of investering in Spanje aan de Costa Blanca Noord in goeie (top)conditie.

De geïntegreerde oplossing van sleutelbeheer die wij daar aanbieden, neemt alle zorgen uit uw handen.  Hebt u een woonst aan de Costa Blanca Noord, gaande van regio Benidorm, Altea, Calpe, Moraira, Javea… contacteer ons dan voor Vlaamse kwaliteit aan de Spaanse horizon.

En vergeet niet dat wij van A tot Z ook uw administratie bijhouden en wij u van elke beweging op de hoogte houden per mail, maar indien gewenst met de online communicatiemiddelen die er nu bestaan zoals WhatsApp, Messenger of Skype.

Verflabel PintoBlau: PintoPaints

PintoBlau’s PintoPaints is het eigen schilderlabel met zeer kwalitatieve verven. Zowel binnenverven voor muren, plafonds en schrijnwerk.

Buiten verf voor ramen, deuren, poorten, dakgoten,…

Gevelverf op nanotechnologie, zelfreinigend. Topkwaliteit.

Ook toebehoren aan kleinhandelsprijzen met korting van 10% tot wel 25% t.o.v. de kleinhandelszaken.

Bestel  wat u nodig hebt via mail. U krijgt eerst een totaal vrijblijvende offerte toegestuurd via mail.