Professionaliteit

Pintoblau, uw schildersbedrijf aan de Costa Blanca

Pintoblau is een Antwerps schildersbedrijf. De laatste jaren krijgen we regelmatig de vraag om schilderwerken aan de Costa Blanca te realiseren. De liefde voor Spanje was al lange tijd een constante in ons bestaan. Daardoor verleggen we onze focus steeds meer naar de prachtige Spaanse kust. We combineren Belgisch vakmanschap met heldere communicatie in uw taal.
Transparantie zit er ook in onze tarieven of prijzen. Voor grotere projecten, vraagt u offerte aan.

Als u een paar foto’s of korte video’s wilt bekijken van interieur of buitenschilderwerken, van klussen, onderhoud of facility, klik dan hier.

Wij zijn één met Antwerp Facility uit Antwerpen in Vlaanderen, voor wat betreft schilderwerken, gevels kaleien en kleine klussen. Foto’s van interieur, gevel- of buitenschilderwerken kan u hier bekijken

Hieronder kan u een video – bedrijfspresentatie van PintoBlau bekijken.

Professioneel schildersbedrijf

Van gevels tot interieurinrichting, we hebben alle instrumenten in handen om van uw woning in Spanje uw droomwoning te maken.

Uw tevredenheid op de eerste plaats

Wij gaan er prat op om te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Onze communicatie is erop gericht om, zeker vanop afstand, alle misverstanden en onvoorziene omstandigheden zo snel mogelijk uit te klaren en op te lossen. We werken transparant en eerlijk met uw tevredenheid als ultieme doel.

Belgisch vakmanschap aan de Costa Blanca Noord en Zuid

Aan de Costa Blanca Noord nemen wij projecten aan van Denia en Javea, langs de kuststadjes Benitachell, Benissa, Moraira, Calpe, Mascarat, Altea, Albir, Benidorm en Finestrat en verder door tot Villajoyosa. Voor wat betreft Costa Blanca Zuid kunnen we ons verplaatsen tot het gebied rond Alicante en steden als Torrrevieja en La Mata.

Professioneel woningbeheer en schilderwerken Costa Blanca

schildersbedrijf Costa Blanca Noord

OVer ons

Pintoblau, meer dan een schildersbedrijf > Syndicus

Van schilderwerken tot syndicus

Schilderen zit in het DNA van Pintoblau. Tegelijk zijn we enorm gepassioneerd door het prachtige Spanje. Door de vlotte samenwerking en het volle vertrouwen dat we tijdens onze projecten in Spanje hebben mogen ervaren, breiden we onze activiteiten verder uit met syndicus beleid / woningbeheer. Met doorgedreven schoonmaak en regelmatig onderhoud waaronder schilderwerken en kleine reparaties, houden wij uw investering in Spanje in topconditie. De geïntegreerde oplossing als syndicus die wij aanbieden, neemt u veel zorgen uit handen.

PintoBlau: vastgoed stream bezichtiging

Bent u op zoek naar een woning om te kopen of te huren?
Ga je jouw vastgoed verkopen, maar geraak je NIET in Spanje?

Dan kan je ons contacteren als je je immo via een online stream wilt laten bezichtigen.
Online stream bezichtiging is (zeker sinds Corona) hot en daar helpen wij u graag mee.       

We zijn op dit moment enkel actief aan het worden aan de Costa Blanca Noord en Zuid maar het is de bedoeling om deze digitale dienst uit te breiden over bvb Costa Del Sol en Costa Brava. 

Een virtuele rondleiding of livestream aanvragen, kan hier. Bvb: deze villa in Albir. Of dit deels te renoveren appartement in Altea.

Vind je de foto’s of video goed, vraag dan uw virtuele tour of live streaming aan.
Nadien kan je je verkoop best ter plaatse regelen. Koop nooit op ZICHT, een goeie raad.

Deel dit artikel