Professionaliteit

Pintoblau, uw schildersbedrijf aan de Costa Blanca

Pintoblau is een Antwerps schildersbedrijf. De laatste jaren krijgen we regelmatig de vraag om schilderwerken aan de Costa Blanca te realiseren. De liefde voor Spanje was al lange tijd een constante in ons bestaan. Daardoor verleggen we onze focus steeds meer naar de prachtige Spaanse kust. We combineren Belgisch vakmanschap met heldere communicatie in uw taal.

Hieronder kan u een video – bedrijfspresentatie van PintoBlau bekijken.

Als u een paar foto’s of korte video’s wilt bekijken van interieur of buitenschilderwerken, dan mag u op deze fotolink klikken.

Professioneel schildersbedrijf

Van gevels tot interieurinrichting, we hebben alle instrumenten in handen om van uw woning in Spanje uw droomwoning te maken.

Uw tevredenheid op de eerste plaats

Wij gaan er prat op om te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Onze communicatie is erop gericht om, zeker vanop afstand, alle misverstanden en onvoorziene omstandigheden zo snel mogelijk uit te klaren en op te lossen. We werken transparant en eerlijk met uw tevredenheid als ultieme doel.

Belgisch vakmanschap aan de Costa Blanca Noord en Zuid

Aan de Costa Blanca Noord nemen wij projecten aan van Denia en Javea, langs de kuststadjes Benitachell, Benissa, Moraira, Calpe, Mascarat, Altea, Albir, Benidorm en Finestrat en verder door tot Villajoyosa. Voor wat betreft Costa Blanca Zuid kunnen we ons verplaatsen tot het gebied rond Alicante en steden als Torrrevieja en La Mata.

Professioneel Schildersbedrijf

schildersbedrijf Costa Blanca Noord

OVer ons

Pintoblau, meer dan een schildersbedrijf

Schilderen zit in het DNA van Pintoblau. Tegelijk zijn we enorm gepassioneerd door het prachtige Spanje. Door de vlotte samenwerking en het volle vertrouwen dat we tijdens onze projecten in Spanje hebben mogen ervaren, breiden we onze activiteiten verder uit met woningbeheer. Met doorgedreven schoonmaak en regelmatig onderhoud waaronder schilderwerken en kleine reparaties, houden wij uw investering in Spanje in topconditie. De geïntegreerde oplossing die wij aanbieden, neemt u veel zorgen uit handen.

Bent u op zoek naar een woning om te kopen of te huren, dat kan vanaf nu ook omdat wij samenwerken met onze partner CasaBlau, de specialist van immobiliën als immo makelaar aan de Costa Blanca, vooral Noord. Een virtuele rondleiding of livestream aanvragen van een woning of pand aan de ganse Costa Blanca. Bvb: deze villa in Albir. vind je de foto’s goed vraag dan uw virtuele tour aan.

Sleutelbeheer

Schoonmaak

Onze onderhoudsploeg voert de schoonmaak tot in de puntjes uit. We zorgen ervoor dat de nieuwe huurder zonder klachten het huis kan betrekken. Ook tuin- en zwembadonderhoud kunnen we voor onze rekening nemen.

Onderhoudscontract

Het woningbeheer impliceert dat PintoBlau uw rechterhand wordt en instaat voor onderhoud en administratie van uw tweede woonst of vakantieverblijf. Naast schoonmaak, kunnen we ook schilderwerken en reparaties uitvoeren zodat uw eigendom steeds in orde is.

Administratie

Vanzelfsprekend kan u niet altijd zelf aanwezig zijn om lokaal de nodige administratieve zaken te regelen zoals het doorgeven van meterstanden of het in orde brengen van vergunningen. U kan hiervoor desgewenst op ons rekenen.

Vertrouwen

In vol vertrouwen werken we met u samen. U geeft ons immers toegang tot uw eigendom in Spanje. Dat vertrouwen zullen wij nooit beschamen. Net zoals onze partner CasaBlau, de immo makelaar van de Costa Blanca Noord

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken.

Schilderwerken

Interieur

Vraag raad aan PintoBlau voor de interieurinrichting en interieur decoratie – schilderwerken van uw eigendom aan de Costa Blanca. Esthetiek en bescherming zijn belangrijk. Onze schilders zullen instaan voor de perfecte uitvoering van uw plannen. Ook in Groot Antwerpen nemen wij algemene schilderwerken aan.

Exterieur

PintoBlau heeft als algemeen schilders- en klusjesbedrijf meer dan 18 jaar ervaring in Vlaanderen opgebouwd en neemt dit mee naar Spanje om uw woning om te toveren tot een juweel.

Kwalitatieve materialen

Wat materiaalkeuze betreft, werken wij met ons eigen label in Antwerpen. Dit zijn verven rechtstreeks van de producent voor elke ondergrond.

Aan de Costa Blanca werken wij met kwalitatieve verven en met een vaste leverancier, die aanlevert. Deze verven zijn uiteraard geproduceerd om in het Spaanse klimaat het beste resultaat, zowel esthetisch als qua duurzaamheid, te bieden. 

Offerte zonder verrassingen

De offerte wordt opgemaakt, we bespreken alles en dan ligt de keuze om met ons te werken bij u. Als de werken eenmaal zijn opgestart, houden wij u op afgesproken tijdstippen, (online) op de hoogte van de progressie der werken.

Communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken.

Klusjesdienst

Herstellingen

Kleine herstellingen en onderhoudswerken aan uw eigendom zorgen ervoor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft. De huurder zal de woning ook met veel meer respect behandelen.

Kleine klussen

In samenspraak met u kunnen wij ook kleine klussen voor onze rekening nemen. Van herstel van een keukenkast tot het opnieuw vastleggen van een terrastegel. Dit wordt gerekend per UUR of DAG, naargelang de grootte en vorm van de klus, exclusief verplaatsing.

Onderhoudswerken

Bij de controle van uw woning kunnen we voorstellen om bepaalde onderhoudswerken zoals schilderwerken uit te voeren. Een onderhouden gebouw brengt op termijn minder kosten met zich mee.

Jouw offerte

We spreken alles eerst in alle transparantie met u door. U betaalt voor werken die wij ook werkelijk uitvoeren. Met foto’s en video kunnen wij u op de hoogte houden van de voortgang. Dit gebeurt met een online verbinding (WhatsApp of Messenger) zodat u alles LIVE kan aanschouwen.

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken. Overtuigd? Stuur ons een mail.