+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Pintoblau

Dé all-in-one oplossing voor woningbeheer aan de Costa Blanca

ONS WERKGEBIED

Pintoblau Costa Blanca Noord: Van Benidorm tot Denia

Benidorm, Finestrat, Villajoyosa…

Benidorm is één van de redenen waarom wij als Vlaamse ondernemer voor de Costa Blanca Noord hebben gekozen.

Aan de Costa Blanca Noord verzorgt Pintoblau uw woningbeheer van de kuststadjes of dorpjes Denia en Javea, Benitachell, Benissa, Moraira, Calpe, Mascarat, Altea, Albir, Benidorm en Finestrat tot iets verder door in Villajoyosa.

Behalve Benidorm vind je onze regio waarin wij werken terug binnen de cirkel op de kaart hier rechts naast, bevat ons natuurlijk werkgebied. Dat betekent niet dat we geen opdrachten buiten deze regio aannemen zoals Javea en Denia. Ook verder naar beneden, vindt u onze regio waarin wij actief zijn, met omschrijvingen en foto van het dorpje of stadje aan de Costa Blanca.

Neem contact met ons op om te bekijken wat wij voor algemeen woningbeheer of sleutelbeheer met o.a. diensten zoals schoonmaak of schoonmaken, schilderwerken, klusjes, onderhoud en algemene administratie voor u kunnen betekenen.

Als je immo wilt kopen of vastgoed wilt verkopen, dan kan dat nu ook via onze video streaming dienst.

Als je werk aan het zoeken bent in Spanje aan de Costa Blanca, best een grote regio, dan kan je ook met ons contact opnemen.

Wil je als vertegenwoordiger in vastgoed voor ons digitaal streaming platform werken of ben je eerder een account manager die denkt als een sleutelbeheerder (schilderwerken, klussen, onderhoud, schoonmaak…).

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ’thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Wij antwoorden binnen 24u

Stel uw vraag

9 + 8 =