Professioneel schildersbedrijf

Pintoblau schilderwerken in en rond Antwerpen.

Pintoblau is een Antwerps schildersbedrijf, actief aan de Costa Blanca Noord. Maar voor algemene schilderwerken staan wij ook ter beschikking in en rond Antwerpen. Gaande van binnen en buitenschilderwerken zoals hekken, poorten, ramen en deuren tot uw gevel van A tot Z.

Uw interieur toveren wij om tot een prachtinterieur met professioneel Belgisch vakmanschap.

Tot slot is een glasheldere online communicatie ook een troef en zeer belangrijk om continu van de vorderingen op de hoogte te blijven. Aanpassingen of extra’s kunnen op die manier dagdagelijks worden doorgegeven of aangepast.

Professionele schilderwerken in Antwerpen

Van gevelschilderwerken, andere buitenschilderwerken tot interieur schilderwerken, we bieden het aan in en rond de omgeving van Antwerpen.

In sommige gevallen nemen wij schilderwerken aan buiten Antwerpen, dus neem zowiezo contact op om een vrijblijvende offerte te bekomen.

Tevredenheid door online communicatie

Onze offerte is volledig. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen door een complete prijsopgave. Onze online communicatie is erop gericht om alle misverstanden of onvoorziene omstandigheden zo snel mogelijk op te lossen. We werken transparant en eerlijk met uw tevredenheid als doel. Samen komen we tot een mooi eindresultaat.

Offerte aanvraag voor Vlaams vakmanschap in Groot Antwerpen

Vraag hier en nu jouw offerte aan voor alle algemene schilderwerken binnen groot Antwerpen. Wij nemen schilderwerken aan in Antwerpen Zuid, Noord en Centrum.

Maar ook de regio Antwerpen linkeroever tot Zwijndrecht, Burcht, Kruibeke, Melsele en Beveren ligt in onze schilderszonde.

Tot slot werken wij ook regio Boom.  Dit zijn gemeenten als Wilrijk, Hove, Reet, Lint, Kontich, Aartselaar en aan de overzijde van de Boomsesteenweg: Hemiksem, Schelle, Willebroek, Niel.

Vakmanschap in algemeen schilderwerk met professionele schilders om gevels te schilderen, buitenschilderwerken (poorten, hekken…) en binnenschilderwerken of interieurschilderwerk.

Professioneel Schildersbedrijf

OVer ons

Pintoblau is meer dan een schildersbedrijf in Antwerpen

Schilderwerken zit in ons DNA. Maar  ook het decoratieve aspect is belangrijk en wie kan er beter decoratie en inrichting doen van uw woonst dan een vrouw. Wij hebben gelukkig zo een getalenteerd iemand ten huize van PintoBlau rondlopen.

Tegelijk zijn we ook steeds gefascineerd en gepassioneerd door het prachtige Costa Blanca in Spanje. Door het volledige vertrouwen en respect dat we tijdens onze projecten in Spanje hebben mogen ervaren, breiden we daar onze activiteiten uit met woningbeheer.

Met doorgedreven schoonmaak en regelmatig onderhoud waaronder tuinonderhoud, zwembad onderhoud, onderhoudsschilderwerken en klusjes, houden wij uw buitenverblijf, tweede woonst of investering in Spanje aan de Costa Blanca Noord in goeie (top)conditie.

De geïntegreerde oplossing van sleutelbeheer die wij daar aanbieden, neemt alle zorgen uit uw handen.  Hebt u een woonst aan de Costa Blanca Noord, gaande van regio Benidorm, Altea, Calpe, Moraira, Javea… contacteer ons dan voor Vlaamse kwaliteit aan de Spaanse horizon.

En vergeet niet dat wij van A tot Z ook uw administratie bijhouden en wij u van elke beweging op de hoogte houden per mail, maar indien gewenst met de online communicatiemiddelen die er nu bestaan zoals WhatsApp, Messenger of Skype.

Onze gallerij

Bekijk onze video boven of deze foto’s

verflabel: PintoBlau Paints

PintoBlau heeft een eigen schilderlabel met zeer kwalitatieve verven. Bestel  wat u nodig hebt.