PintoBlau: Prijzen en vast tarief

Prijzen, tarieven en vast tarief bij PintoBlau woningbeheer zijn op basis van onze professionaliteit en technische expertise per segment.

Zo is de prijs of tarief van schilderwerken iets hoger omdat hier veel ervaring in de schaal wordt gelegd.

Wij bieden verschillende diensten aan in EIGEN beheer.

Voor schoonmaak, tuin- en zwembad onderhoud of klussen maken wij offerte op maat of werken wij in regie.  Een mix van beiden is ook mogelijk tijdens verschillende opdrachten op 1 adres.

Ook administratieve taken kunnen we volbrengen, op uw aangeven. Zaken zoals een N.I.E.-nummer, bankproblemen, belastingen, aansluiting gas en water, taksen… Dit is in regie.

Ons administratief tarief is een vast tarief, zodat u zich NOOIT geen zorgen meer hoeft te maken, terwijl wij het algemeen beheer op ons nemen.

Prepaid tarieven

Wij hanteren een 1-malig administratief tarief en een maandelijkse kleine fee. Deze tarieven worden de eerste betaling geregeld via overschrijving (u bent dus safe!!) en nadien bent u vrij van zorgen. Enkel opdrachten moet u geven.

Naast het uurtarief op prepaid basis voor bvb schoonmaak, werken wij ook met m²-prijzen – bij + 50m² schilderwerk – bij de binnen- en buitenschilderwerken.

U kan alles perfect opvolgen wat betreft uw saldo. Dit is mogelijk omdat wij u digitaal (online) voor, tijdens en na de klus, à là minute op de hoogte houden.

Wil je meer weten of offerte aanvragen, vul dan hiernaast het contactformulier in of klik hier.

Lage fee: Immo – vastgoed

Sinds kort bieden wij op onze website ook immo of vastgoed aan op deze webiste. Partner CasaBlau is actief aan de Costa Blanca Noord (en Zuid) en biedt woningen te koop als te huur aan. Wil je meer weten over immobiliën die je kan kopen of over de lage fee of commissie die zij hanteren?

9 + 9 =