Contacteer ons

Een zorgeloos algemeen woningbeheer van uw woning aan de Costa Blanca Noord en Zuid.

Een woning of pand om te kopen of te huren?

Bellen of WhatsApp: +32 468 17 28 76

Stel uw vraag

Vertel ons hoe wij u van dienst kunnen zijn

Vraag jouw offerte aan voor algemeen beheer, administratie, schilderwerken, onderhoud of schoonmaak. Dit in de ganse regio van Costa Blanca.

Bent u op zoek naar een woning om te huren of te kopen aan de Costa Blanca? Een huis in Calpe, een appartement in Benidorm, een penthouse in Albir, een finca in Altea… neem contact op CasaBlau, de immo of vastgoed specialist.

Huren kan trouwens op korte (vakantie) als op lange termijn (winter of per jaar).

 

Wij beantwoorden uw email binnen de 24u. U kan ons ook bellen op het nummer: +32 468 17 28 76

15 + 13 =

Sleutelbeheer

sleutelbeheer of woningbeheer Costa Blanca

Schoonmaak

Onze onderhoudsploeg voert de schoonmaak tot in de puntjes uit. We zorgen ervoor dat de nieuwe huurder zonder klachten het huis kan betrekken. Ook tuin- en zwembadonderhoud kunnen we voor onze rekening nemen.

Onderhoudscontract

Het woningbeheer impliceert dat PintoBlau uw rechterhand wordt en instaat voor onderhoud en administratie van uw tweede woonst of vakantieverblijf. Naast schoonmaak, kunnen we ook schilderwerken en reparaties uitvoeren zodat uw eigendom steeds in orde is.

Administratie

Vanzelfsprekend kan u niet altijd zelf aanwezig zijn om lokaal de nodige administratieve zaken te regelen zoals het doorgeven van meterstanden of het in orde brengen van vergunningen. U kan hiervoor desgewenst op ons rekenen.

Vertrouwen

In volle vertrouwen werken we met u samen. U geeft ons immers toegang tot uw eigendom in Spanje. Dat vertrouwen zullen wij nooit beschamen.

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken.

Schilderwerken

schilderwerken Costa Blanca Noord en Zuid

Interieur

Vraag raad aan PintoBlau voor de inrichting en interieurdecoratie van uw eigendom. Onze schilders zullen mee instaan voor de perfecte uitvoering van uw plannen.

Exterieur

PintoBlau heeft als algemeen schilders- en klusjesbedrijf meer dan 18 jaar ervaring in Vlaanderen opgebouwd en neemt dit mee naar Spanje om uw woning om te toveren tot een juweel.

Kwalitatieve materialen

Wat onze materialen betreft, werken wij met een vaste leverancier die kwalitatieve verven in de Costa Blanca aanlevert.  Deze verven zijn uiteraard geproduceerd om in het Spaanse klimaat het beste resultaat, zowel esthetisch als qua duurzaamheid, te bieden.

Offerte zonder verrassingen

De offerte wordt opgemaakt, we bespreken alles en dan ligt de keuze om met ons te werken bij u. Als de werken eenmaal zijn opgestart, houden wij u op afgesproken tijdstippen, op de hoogte van de progressie van de werken.

Communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken.

Klusjesdienst

kleine klusjes aan Costa Blanca Noord

Herstellingen

Kleine herstellingen en onderhoudswerken aan uw eigendom zorgen ervoor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft. De huurder zal de woning ook met veel meer respect behandelen.

Kleine klussen

In samenspraak met u kunnen wij ook kleine klussen voor onze rekening nemen. Van herstel van een keukenkast tot het opnieuw vastleggen van een terrastegel.

Onderhoudswerken

Bij de controle van uw woning kunnen we voorstellen om bepaalde onderhoudswerken zoals schilderwerken uit te voeren. Een onderhouden gebouw brengt op termijn minder kosten met zich mee.

Offerte zonder verrassingen

We spreken alles eerst in alle transparantie met u door. U betaalt voor werken die wij ook werkelijk uitvoeren. Met foto’s en video kunnen wij u op de hoogte houden van de voortgang.

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken.

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ‘thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Pintoblau

Uw eigendom aan de Costa Blanca steeds in topconditie,

terwijl u rustig en zorgeloos van thuis uit online toekijkt