Werken aan de Costa Blanca als vastgoed vertegenwoordiger / immo consultant?

Immo of vastgoed consultant

Immo vertegenwoordiger of vastgoed account manager aan de Costa Blanca worden?

Wil je deel uitmaken van ons team immo of immobiliën vertegenwoordigers aan de Spaanse Costa Blanca Noord en Zuid?
Zou je graag als vastgoed consultant of adviseur werken onder de Spaanse zon?

PintoBlau en partners willen graag ons woningbeheer uitbreiden met online of digitaal aanbod van immo of vastgoed.  Dit gebeurt in de vorm van online stream, video streaming of een livestream, na afspraak.

Als consultant of adviseur ga je immo kantoren bezoeken die met ons willen samenwerken en in hun regio exclusiviteit krijgen van ons. Bedoeling is echt om elk huis, appartement, villa, finca,… (immobiliën) via onze goede posities in zoekmachines en social media aan te bieden.

Maar ook eigenaars kunnen rechtstreeks op ons platform terecht, als ze maar een video of vlog hebben die op het PintoBlau platform en de social media kan komen.

Nogmaals, de nadruk of klemtoon ligt op online bezichtigen of bezoeken van de aangeboden immo. Veel mensen kunnen of mogen nu geen bezoeken afleggen en daar willen wij aan de Costa Blanca op in spelen.

Voelt u zich geroepen om met ons samen te werken en je hebt je contacten in jouw regio, dan horen wij het graag via onze contactpagina hiernaast.

Andere diensten van PintoBlau 

Woningbeheer of sleutelbeheer met een All in Formule is uw ding en je komt graag met mensen in contact? Je staat elke klant bij van A tot Z en je coördineert onze teams.

Ben je ervaren in schildertechnieken of heb je een ruime ervaring in schilderwerken, wordt dan adviseur voor onze schildersafdeling.  Heb je facilitaire ervaring in schoonmaak of onderhoud, dan ben jij de persoon die voor ons klanten maakt in dit segment.

Je maakt graag offertes op voor algemene schilderwerken, klusjes, onderhoud, schoonmaak, administratieve diensten… dan ben jij (m/v) de geknipte vertegenwoordiger of account manager die wij zoeken.

Vind je jezelf hier in terug? Vul het PintoBlau contactformulier hiernaast in en wordt onze consultancy medewerker of adviseur. Verdiensten per project zijn uw deel, dus u gaat een zorgeloos leventje tegemoet aan de Costa Blanca in Spanje.  Scroll verder door naar beneden en bekijk enkele foto’s met info over de stadjes waar wij actief zijn.

Wij beantwoorden uw email zo snel mogelijk. U mag ons ook bellen op het nummer: +32 468 17 28 76

9 + 14 =

immo of vastgoed verkopen aan Costa Blanca

Pintoblau vastgoed stream

Een eigendom kopen of verkopen aan de Costa Blanca kan via de immo of vastgoed stream van PintoBlau.

Als consultant, adviseur of vertegenwoordiger ben jij onze rechterarm en het verlengstuk naar onze klanten toe.

Word lid van ons aankoop- of verkoopteam.

Deel dit artikel