Video’s: Immo te koop

Online video bezichtigingen van woningen te koop of te huur. Vastgoed kopen of (ver)huren over de ganse Costa Blanca Noord in Spanje.

Online video’s & foto’s

Online video’s en foto’s van Immo – vastgoed te koop en te huur aan de Costa Blanca Noord, Spanje

PintoBlau wil na Corona voornamelijk gaan inzetten op online video stream en/of livestreams om de panden of woningen digitaal te kunnen bekijken of bezichtigen.

Hiernaast / hieronder kan u enkele video’s en foto’s zien van panden in de regio van de Costa Blanca Noord. Bent u op zoek naar een appartement om te kopen, gaat u voor een villa die te koop staat of liever een nieuwbouw bungalow of te renoveren finca?

Wij focussen ons op de streek tussen Benidorm en Denia, wat best groot is en op iedere prijsklasse. Wij zijn zeker dat er ook voor u een prachtige woning te koop en/of te huur staat in het leuke Costa Blanca in Spanje.

Een stad als Benidorm of Altea. Of in de dorpjes Albir, Alfaz Del Pi, Polop, El Campello, La Nucia of Calpe… Dàt is onze regio (ook voor het woningbeheer) waar u immo of vastgoed te koop en te huur vindt bij PintoBlau, het immobiliënplatform van de Costa Blanca.

Wij werken met enkele betrouwbare collega’s samen die u vast en zeker mooie villa’s, appartementen, bungalows, penthouses, finca’s of andere panden in een andere regio kunnen laten zien: bvb Denia of Javea. Of weldra ook andere Costa’s…

Ook huren van panden – vakantieverhuur of verhuur op lange termijn is mogelijk, in combi met het beheer van deze woningen.

U kent onze troeven nog niet?
Begeleiding van A tot Z, met een ‘persoonlijke’ aanpak én bijstand (vrijblijvend op verzoek of indien gewenst) van een notaris en advocaat.
Op deze manier kan er altijd een full-service en na-service worden geboden aan de klanten.

Onze hoofd service: immobiliën / vastgoed online bezichtigen of digitaal bekijken met een online verbinding of via een video (live) stream. Een livestream is echter enkel na een eerste mailcontact, vanwege de verplaatsingen voor ons.
Het scheelt u alvast een verplaatsing, hetzij lokaal of internationaal, tijd en geld.

Veel genot met het bekijken van de foto’s en video’s.

Video stream bezichtiging

Met het online tijdperk voor de boeg, staan wij bij PintoBlau voor een enorme uitdaging. Immers, wij staan al geruime tijd gekend als correcte mensen die hun klanten goed bijstaan van A tot Z. Tot een tijdje terug werkten wij nog niet online of digitaal, maar op contacten en service.
Door de Corona crisis moeten we nu meer op online streaming of video stream bezichtiging inzetten.

Zo is de idee ontstaan om online video’s te posten (ook op ons YouTube kanaal) en op verzoek een livestream vanuit een woning te organiseren.
Zo beperken u en wij het eerste contact om gezamenlijk een pand te gaan bezoeken.

Vind je de foto of de omschrijving goed, dan contacteert u ons en regelen we een digitale afspraak.  Op deze manier kan u uw favoriete villa in Albir, de keuze van appartement in Altea of bungalow in Alfaz Del Pi bezichtigen of bekijken.

Kamer per kamer gefilmd, zegt een video of vlog nog véél meer dan een beeld…

Als u dan overtuigd bent, kan u altijd een afspraak maken, een pand in optie nemen of een bod doen op deze eigendom.

Deel dit artikel