PintoBlau immo – vastgoed streaming

Vastgoed of immo online video stream.
Immobiliën live stream op aanvraag.


Panden en eigendommen kopen en verkopen aan de Costa Blanca Noord en Zuid

Ons Video Streaming Verhaal

PintoBlau vastgoed of immo stream –

Live streaming immobiliën –

Costa Blanca Noord, Spanje

Video en live streams

Uw zoektocht voor woningbeheer aan de Costa Blanca met poetshulp en schilderwerken houdt hier op, maar Pintoblau werkt sinds Corona ook met online video of live streaming om huizen, appartementen, villa’s, finca’s of penthouses te laten bekijken.  Samenwerkend met partners is het daar waar het echte immo makelaars werk begint.

PintoBlau vastgoed is opgestart puur om met filmpjes, vlogs, video of live stream te werken.

PintoBlau vastgoed en het woningbeheer leunt nauw aan bij elkaar of overlapt met algemeen syndicus- of sleutelbeheer, met o.a. schilderwerken, klusjes, schoonmaak, administratie en algemeen beheer van de woningen.

Op deze manier kan er altijd een full-service en na-service worden geboden aan de klanten. Bvb: u kan het vastgoed bekijken met een online verbinding of via een video stream.

Wij staan (potentiële) klanten ook bij van A tot Z en kunnen u verder helpen met uw zoektocht naar immobiliën of vastgoed aan de Costa Blanca Noord (en Zuid)

Immo verkoop gaande van appartementen, villa’s, huizen, finca’s, penthouses en bungalows tot gronden die te koop staan.

Ook vakantieverhuur of verhuur op lange termijn is mogelijk, in combi met het beheer van deze woningen. Dit zijn partners van ons.

Regio is o.a. Benidorm, Albir, Altea, Calpe, Benissa, La Nucia, Polop, Finestrat… tot Javea of Denia.

Video stream bezichtiging – Bezichtigen met live stream

Met het online tijdperk voor de boeg, staan wij voor een enorme uitdaging. Immers staan wij gekend als correcte mensen die hun klanten goed bijstaan tot het einde (en erna).
We moesten dus ook mee zijn met de digitale evolutie

Zo ontstond de idee om video’s te maken en via online video streaming of zelfs live stream (na afspraak) panden of immo digitaal te laten bezichtigen.
Deze bezichtiging wordt kamer per kamer gemaakt en toont meer het ‘echte’ reële beeld van de immo of het vastgoed, dan met foto.
Kijk bvb naar de villa in Albir. 

Aan de hand van de video, vlog of live stream kan u dan een pand in optie of overweging nemen.
U kan ook voorzichtig een bod doen om te kopen, maar wij raden aan om daarvoor WEL ter plaatse te komen. U MOET het ‘live’ gezien hebben.

Wij staan u ter plaatse bij en geven u ook raad en advies, geheel vrijblijvend. U mag uw eigen advocaat, notaris of wat dan ook kiezen natuurlijk.

Regio van onze streams

De regio behelst de ganse Costa Blanca Noord en Zuid. Steden en dorpen als Benidorm, VIllajoyosa, Finestrat, Albir, Altea, Calpe, maar ook Denia, Javea, Mascarat, en meer landinwaarts  Polop, la Nucia, Alfaz Del Pi e.v.a.

Neem hier contact op met ons voor info over een pand dat je wenst te kopen, of als je jouw pand met een video wilt promoten en verkopen.

 

Schildersmateriaal Costa Blanca
Uitzicht van uit appartement of immo aan Costa blanca
nieuwbouw appartementen te huur en te koop Costa Blanca Noord
Deel dit artikel