+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Vertegenwoordiger / consultant worden?

Consultant bij PintoBlau?

Vertegenwoordiger of account manager aan de Costa Blanca Noord.

Wil je graag aan de Spaanse Costa Blanca Noord werken als vertegenwoordiger, consultant of adviseur van PintoBlau?

Woningbeheer of sleutelbeheer met een All in Formule is uw ding en je komt graag met mensen in contact? Je staat elke klant bij van A tot Z en je coördineert onze teams.

Ben je ervaren in schildertechnieken of heb je een ruime ervaring in schilderwerken, wordt dan adviseur voor onze schildersafdeling.  Heb je facilitaire ervaring in schoonmaak of onderhoud, dan ben jij de persoon die voor ons klanten maakt in dit segment.

Je maakt graag offertes op voor algemene schilderwerken, klusjes, onderhoud, schoonmaak, administratieve diensten… dan ben jij (m/v) de geknipte vertegenwoordiger of account manager die wij zoeken.

Of ben jij een immo makelaar met ervaring in eigen land of in Spanje, dan kan je misschien het team van CasaBlau versterken. Zij verkopen eigendommen en/of verhuren panden. 

Vind je jezelf hier in terug? Vul het PintoBlau contactformulier hiernaast in en wordt onze consultancy medewerker of adviseur. Verdiensten per project zijn uw deel, dus u gaat een zorgeloos leventje tegemoet aan de Costa Blanca in Spanje.  Scroll verder door naar beneden en bekijk enkele foto’s met info over de stadjes waar wij actief zijn.

 

Wij beantwoorden uw email zo snel mogelijk. U mag ons ook bellen op het nummer: +32 468 17 28 76

8 + 7 =

Schoonmaak

Onze onderhoudsploeg voert de schoonmaak tot in de puntjes uit. We zorgen ervoor dat de nieuwe huurder zonder klachten het huis kan betrekken. Ook tuin- en zwembadonderhoud kunnen we voor onze rekening nemen.

Onderhoudscontract

Het woningbeheer impliceert dat PintoBlau uw rechterhand wordt en instaat voor onderhoud en administratie van uw tweede woonst of vakantieverblijf. Naast schoonmaak, kunnen we ook schilderwerken en reparaties uitvoeren zodat uw eigendom steeds in orde is.

Administratie

Vanzelfsprekend kan u niet altijd zelf aanwezig zijn om lokaal de nodige administratieve zaken te regelen zoals het doorgeven van meterstanden of het in orde brengen van vergunningen. U kan hiervoor desgewenst op ons rekenen.

Vertrouwen

In volle vertrouwen werken we met u samen. U geeft ons immers toegang tot uw eigendom in Spanje. Dat vertrouwen zullen wij nooit beschamen.

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken.

Interieur

Vraag raad aan PintoBlau voor de inrichting en interieurdecoratie van uw eigendom. Onze schilders zullen mee instaan voor de perfecte uitvoering van uw plannen.

Exterieur

PintoBlau heeft als algemeen schilders- en klusjesbedrijf meer dan 18 jaar ervaring in Vlaanderen opgebouwd en neemt dit mee naar Spanje om uw woning om te toveren tot een juweel.

Kwalitatieve materialen

Wat onze materialen betreft, werken wij met een vaste leverancier die kwalitatieve verven in de Costa Blanca aanlevert.  Deze verven zijn uiteraard geproduceerd om in het Spaanse klimaat het beste resultaat, zowel esthetisch als qua duurzaamheid, te bieden.

Offerte zonder verrassingen

De offerte wordt opgemaakt, we bespreken alles en dan ligt de keuze om met ons te werken bij u. Als de werken eenmaal zijn opgestart, houden wij u op afgesproken tijdstippen, op de hoogte van de progressie van de werken.

Communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken.

Herstellingen

Kleine herstellingen en onderhoudswerken aan uw eigendom zorgen ervoor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft. De huurder zal de woning ook met veel meer respect behandelen.

Kleine klussen

In samenspraak met u kunnen wij ook kleine klussen voor onze rekening nemen. Van herstel van een keukenkast tot het opnieuw vastleggen van een terrastegel.

Onderhoudswerken

Bij de controle van uw woning kunnen we voorstellen om bepaalde onderhoudswerken zoals schilderwerken uit te voeren. Een onderhouden gebouw brengt op termijn minder kosten met zich mee.

Offerte zonder verrassingen

We spreken alles eerst in alle transparantie met u door. U betaalt voor werken die wij ook werkelijk uitvoeren. Met foto’s en video kunnen wij u op de hoogte houden van de voortgang.

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen om in alle transparantie te overleggen en afspraken te maken.

Pintoblau

Uw eigendom aan de Costa Blanca steeds in topconditie, dat is waar wij voor staan. Als vertegenwoordiger ben jij het verlengstuk van onze klanten. Word lid van ons team.