+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Pintoblau

Dé all-in-one oplossing voor woningbeheer aan de Costa Blanca

ONS WERKGEBIED

Woningbeheer – Vastgoedbeheer:
Javea en Denia syndicus

Javea / Xabia en Denia: vastgoedbeheer

Ook in Javea en Denia staan wij u bij met vastgoedbeheer of woningbeheer.
Steeds meer Vlamingen vinden de weg naar deze steden om een tweede verblijf of investeringswoning aan te schaffen. Als u dat doet en bvb verhuurt, dan neemt u best een professioneel syndicus onder uw armen.
Javea en Denia zijn minder druk in de winter en dus geschikt om rustig te overwinteren in tegenstelling tot vooral Benidorm, maar ook Calpe, Albir en Altea aan de Costa Blanca Noord.

Syndicus nodig voor in Javea / Xabia en Denia?

Aan de gehele Costa Blanca Noord neemt Pintoblau algemeen sleutelbeheer / woningbeheer aan van Denia en Javea, langs de kuststadjes .

Hiernaast ziet u de regio in de cirkel waarin wij hoofdzakelijk werken als syndicus maar dat betekent niet dat we geen opdrachten buiten de regio Denia en Javea aannemen.
Plaatsen als 
Benitachell, Benissa, Moraira, Calpe, Mascarat, Altea, Albir, Benidorm, Finestrat en Villajoyosa behoren eveneens tot ons werkgebied.

Neem contact met ons op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen met algemeen woningbeheer of sleutelbeheer. Dit omvat o.a. diensten zoals schoonmaak of schoonmaken, schilderwerken, klusjes, onderhoud en algemene administratieve diensten

Nieuw is ons streaming platform voor immobiliën of vastgoed. Je kan hier immo kopen (rechtstreeks van eigenaar of via makelaar) of verkopen via een online video stream of een digitale livestream, na afspraak. Dit op verschillende locaties.
Het bespaart u alvast een trip en waar mogelijk krijgt u een video, stream of vlog te bekijken.

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ’thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Wij antwoorden binnen 24u

Stel uw vraag

4 + 11 =