CasaBlau immo – vastgoed

Vastgoed makelaar / specialist met +18 jaar ervaring aan de Costa Blanca Noord, gelegen in Albir

Ons Verhaal

CasaBlau vastgoed, immo makelaar sinds 2001. Costa Blanca Noord, Spanje

Uw zoektocht voor woningbeheer aan de Costa Blanca met poetshulp en schilderwerken houdt hier op, maar Pintoblau werkt met een partner, het immobiliënkantoor CasaBlau, waar het echte immomakelaars werk begint.

CasaBlau vastgoed is opgestart in 2001. Het is met de jaren gegroeid binnen de immo sector in Spanje tot wat het nu is, een goed draaiend, kleine vastgoedmakelaar in Albir.

Sedert enkele jaren heeft CasaBlau vastgoed enkele mensen personeel en werkt het dus ook samen met PintoBlau voor schilderwerken, klusjes en het beheer van de woningen.

Op deze manier kan er altijd een full-service en na-service worden geboden aan de klanten. Bvb: u kan het vastgoed bekijken met een online verbinding of via een video stream.

Wij staan (potentiële) klanten ook bij van A tot Z en kunnen u verder helpen met uw zoektocht naar immobiliën of vastgoed aan de Costa Blanca Noord (en Zuid)

Immo verkoop gaande van appartementen, villa’s, huizen, finca’s, penthouses en bungalows tot gronden die te koop staan.

Ook huren van panden – vakantieverhuur of verhuur op lange termijn is mogelijk, in combi met het beheer van deze woningen.

Regio is o.a. Benidorm, Albir, Altea, Calpe, Benissa, La Nucia, Polop, Finestrat… tot Javea of Denia.

 

Video bezichtiging

Met het online tijdperk voor de boeg, stonden wij bij CasaBlau voor een enorme uitdaging. Immers stonden wij gekend als correcte mensen die hun klanten goed bijstonden tot het einde (en erna) maar we moesten mee met de digitale trein.

Zo was er o.a. het idee om mee als eerste video’s te maken van de panden die te koop stonden bij CasaBlau. Deze worden kamer per kamer gemaakt en toont meer het ‘echte’ werk dan op een foto.

Zo is het dat u nu, wanneer u een pand in optie neemt of een bod doet om te kopen, een video of vlog kan aanvragen om zo het pand te kunnen ‘inschatten’ en uw eventueel bod kan voorbereiden.

Uw investering in Spanje die u verhuurt per week, maand of jaar houden wij voor u in topconditie, terwijl u zonder stress vanuit België kan toekijken via online tools. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kiest u zelf wie het onderhoud doet.

Schildersmateriaal Costa Blanca
Uitzicht van uit appartement of immo aan Costa blanca
nieuwbouw appartementen te huur en te koop Costa Blanca Noord

100% vertrouwen

Wij hebben in meer dan 18 jaar tijd met CasaBlau het vertrouwen gewonnen van veel mensen. Dat is de reden waarom wij nog steeds actief zijn en ondanks moeilijke periodes toch zijn blijven groeien. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen.

100% afspraken en service nakomen

Wij staan erom bekend dat we onze afspraken die we met u, onze klanten, maken voor 100% nakomen. Wij dragen service tijdens maar ook nà de verkoop hoog in het vaandel.

Gebeurt er iets onvoorziens, twijfel dan niet om ons te contacteren zodat wij in alle transparantie kunnen overleggen met u om tot een bevredigende oplossing te komen. Da’s onze belofte aan u.

100% communicatie

Via de hedendaagse communicatietechnologie die er is, kunnen we op een vlotte manier met het ‘thuisfront’ communiceren. Dit is belangrijk opdat u niet voor het minste het vliegtuig op moet om zaken te regelen.

Wij regelen zoals gezegd van A tot Z alles voor u. Berichten, video’s en foto’s via Whatsapp of een video live-stream gesprek, zorgen ervoor dat we steeds met mekaar in contact kunnen komen.  Dit is alleszinds zo tijden de kantooruren, maar u kan altijd vragen om online te communiceren.

Bekijk alvast enkele van onze panden via deze link