+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Pintoblau

Dé all-in-one oplossing voor woningbeheer aan de Costa Blanca

ONS WERKGEBIED

Pintoblau aan de Costa Blanca Noord: Calpe met Peñon de Ifach

Calpe en de Peñon de Ifach

Calpe wordt gedomineerd door de prachtige rots van Ifach (Peñon de Ifach). De rots van 332m, steekt hoog boven zee en het romantische vissersplaatsje uit. Het is de belangrijkste bezienswaardigheid van Calpe.
Calpe ligt aan de Spaanse Costa Blanca en het is een vakantiebestemming met fraaie stranden en een heerlijk klimaat. 

Behalve Calpe is ook Moraira de laatste jaren in opmars met veel (lage) nieuwbouw, met vooral veel Vlamingen die zich daar vestigen of een tweede woonst willen kopen.

Daarom spitst onze aandacht zich op ook op Calpe en Moraira. Maar ook omliggende dorpen zoals Benitatchell, Teulada en Benissa, zijn plaatsen waar wij u met woningbeheer en sinds 2021 via een online streaming kunnen helpen. Hier is het de bedoeling om digitaal immobiliën te bezichtigen.

Wij houden van streek en de autochtone mensen die er wonen.  Uiteraard is het mooie weer van meer dan 300 dagen per jaar ook een positieve factoren waarom wij als Vlaamse ondernemer voor de Costa Blanca Noord hebben gekozen.

Ook de regio van Villajoyosa, Finestrat, Albir, Mascarat, Benidorm, Javea, Denia en Altea behoren tot onze werkregio.

Aan de Costa Blanca Noord neemt Pintoblau algemeen sleutelbeheer of woningbeheer aan voor ieder van u die wil werken met een professioneel bedrijf met online communicatie.

De cirkel op de kaart hiernaast, bevat ons natuurlijk werkgebied. Dat betekent niet dat we geen opdrachten buiten deze regio aannemen, als de afstand goed te overbruggen is.

Neem contact met ons op om te bekijken wat wij voor algemeen woningbeheer of sleutelbeheer met o.a. diensten zoals schoonmaak of schoonmaken, schilderwerken, klusjes, onderhoud en algemene administratie voor u kunnen betekenen.

Verkopen of kopen van vastgoed in Calpe kan weldra ook via onze nieuwe dienst, nl een online streaming platform om immobiliën te promoten.

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ’thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Wij antwoorden binnen 24u

Stel uw vraag

15 + 9 =