Onderhoud

Onderhoud en klusjes zijn een zéér belangrijk aspect van ons All in One totaalconcept

All-in-one oplossing

Regelmatig onderhoud houdt uw eigendom in topconditie

Pintoblau kan instaan voor alle aspecten van het onderhoud van uw woning aan de Costa Blanca. Een verzorgde woning kan rekenen op meer respect van de huurders. Bovendien behoudt een goed onderhouden eigendom beter zijn waarde. 

Periodiek onderhoud van zwembad en tuin behoort tot de kerntaak. Goed onderhoud gaat echter verder dan dat. Met onze ervaring als schildersbedrijf en kleine aannemer kunnen wij veel meer bieden. Kleinere klussen en reparaties kunnen binnen Pintoblau geregeld worden. Het is niet nodig om hiervoor derden aan te spreken. In alle transparantie voeren wij de nodige werken en reparaties uit. 

Daarnaast hebben de elementen (heftige stormen, bosbranden, vochtige atmosfeer aan de kust) hun impact op de staat van uw woning. Pintoblau gaat wat dat betreft proactief en preventief te werk. In samenspraak met u zullen we een actieplan opstellen. We lossen het probleem op vooraleer het uit de hand loopt en grotere kosten met zich mee zal brengen.

Pintoblau wil uw partner naast u aan de Costa Blanca zijn. Wij behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ‘thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Woningbeheer

Badkamer Costa Blanca

Schoonmaak

Onze onderhoudsploeg voert de schoonmaak tot in de puntjes uit. We zorgen ervoor dat de nieuwe huurder zonder klachten het huis kan betrekken. Ook onderhoud van tuin en zwembad kunnen we voor onze rekening nemen.

Onderhoudscontract

Naast schoonmaak, kunnen we ook schilderwerken en reparaties uitvoeren zodat uw eigendom steeds in orde is. PintoBlau is uw rechterhand en staat in voor onderhoud en administratie van uw tweede woonst of vakantieverblijf.

Administratie

Vanzelfsprekend kan u niet altijd zelf aanwezig zijn om lokaal de nodige administratieve zaken te regelen zoals het doorgeven van meterstanden of het in orde brengen van vergunningen. U kan hiervoor desgewenst op ons rekenen.

Vertrouwen

In volle vertrouwen werken we met u samen. U geeft ons immers toegang tot uw eigendom in Spanje. Dat vertrouwen zullen wij nooit beschamen.

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen. Zo kunnen we in alle transparantie overleggen en afspraken maken.

Schilderwerken

Interieur schilderwerken Costa Blanca

Interieur

Vraag raad aan PintoBlau voor de inrichting en interieurdecoratie van uw eigendom. Onze schilders zullen mee instaan voor de perfecte uitvoering van uw plannen.

Exterieur

PintoBlau heeft als algemeen schilders- en klusjesbedrijf meer dan 18 jaar ervaring in Vlaanderen opgebouwd. Deze ervaring nemen we mee naar Spanje om uw woning om te toveren tot een juweel.

Kwalitatieve materialen

Wij werken met een vaste leverancier die kwalitatieve verven in de Costa Blanca aanlevert. Deze verven zijn uiteraard geproduceerd om in het Spaanse klimaat het beste resultaat, zowel esthetisch als qua duurzaamheid, te bieden.

Offerte zonder verrassingen

De offerte wordt opgemaakt, we bespreken alles en dan ligt de keuze om met ons te werken vanzelfsprekend bij u. Als de werken eenmaal zijn opgestart, houden wij u op de hoogte van de progressie van de werken.

Communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen. Zo kunnen we in alle transparantie overleggen en afspraken maken.

Onderhoud

Loodgieter reparatie sifon Costa Blanca

Herstellingen

Kleine herstellingen en onderhoudswerken aan uw eigendom zorgen ervoor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft. De huurder zal de woning ook met veel meer respect behandelen.

Kleine klussen

In samenspraak met u kunnen wij ook kleine klussen voor onze rekening nemen. Van herstel van een keukenkast tot het opnieuw vastleggen van een terrastegel.

Onderhoudswerken

Een goed onderhouden gebouw brengt op termijn minder kosten met zich mee. Bij de controle van uw woning kunnen we voorstellen om bepaalde onderhoudswerken zoals schilderwerken uit te voeren.

Offerte zonder verrassingen

We spreken alles eerst in alle transparantie met u door. U betaalt voor werken die wij ook werkelijk uitvoeren. Met foto’s en video houden wij u op de hoogte van de voortgang.

communicatie op maat

Via Whatsapp of Skype kunnen we chatten, een gesprek voeren, foto’s doorsturen of zelfs live video streamen. Zo kunnen we in alle transparantie overleggen en afspraken maken.

Wij antwoorden binnen 24u

Stel uw vraag

7 + 1 =