Onderhoud

Onderhoud en klusjes zijn een zéér belangrijk aspect van ons All in One totaalconcept

All-in-one oplossing

Regelmatig onderhoud houdt uw eigendom in topconditie

Pintoblau kan instaan voor alle aspecten van het onderhoud van uw woning aan de Costa Blanca. Een verzorgde woning kan rekenen op meer respect van de huurders. Bovendien behoudt een goed onderhouden eigendom beter zijn waarde. 

Periodiek onderhoud van zwembad en tuin behoort tot de kerntaak. Goed onderhoud gaat echter verder dan dat. Met onze ervaring als schildersbedrijf / aannemer kunnen wij veel meer bieden. Kleinere klussen en reparaties kunnen binnen Pintoblau geregeld worden. Het is niet nodig om hiervoor derden aan te spreken. In alle transparantie voeren wij de nodige werken en reparaties uit. 

Daarnaast hebben de elementen (heftige stormen, bosbranden, vochtige atmosfeer aan de kust) hun impact op de staat van uw woning. Pintoblau gaat wat dat betreft proactief en preventief te werk. In samenspraak met u zullen we een actieplan opstellen. We lossen het probleem op vooraleer het uit de hand loopt en grotere kosten met zich mee zal brengen.

Wij hebben ook vrouwelijke schoonmaakteams ter beschikking.

Pintoblau wil uw partner naast u aan de Costa Blanca zijn. Wij behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

Wilt u uw eigendom verkopen of een andere eigendom bij kopen? of wilt u deze goed onderhouden woning verhuren op lange of korte termijn? Ga dan naar onze partner CasaBlau en hij neemt met u contact op.

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ‘thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.

Wij antwoorden binnen 24u

Stel uw vraag

10 + 3 =