+32 468 172 876 info@pintoblau.be

Administratie

PintoBlau verleent ook administratieve diensten aan de Costa Blanca Noord. Géén zorgen voor u, dat beloven wij u.

All-in-one oplossing

Administratie aan de Costa Blanca Noord, dat laat je beter over aan PintoBlau

Administratieve diensten

Pintoblau administratie zorgt er binnen het aangeboden woning- of sleutelbeheer aan de Costa Blanca Noord voor, dat de administratieve zaken volgens de letters van de kunst wordt bijgehouden.

Vanuit uw thuishaven is het beheer van een eigendom in Spanje niet eenvoudig, laat staan de administratie.

Als lokale partner in de regio van Costa Blanca en kenner van de wetten en decreten kunnen wij de oplossing aanbieden via onze administratie afdeling.

Zijn er documenten, papieren of andere zaken die dienen aangevraagd te worden voor uw woning of alles wat ermee te maken heeft, dan bent u bij PintoBlau administratief op de juiste plaats.

Heeft een huurder een probleem, dan helpen we hen graag uit de nood.

Naast administratie biedt Pintoblau ook professionele diensten aan op gebied van schilderwerken, kleine klussen, algemeen onderhoud van uw eigendom en schoonmaakdiensten. Dit houdt uw  investering in topconditie.

Tegelijkertijd kan een goed onderhouden woning rekenen op meer respect van de huurder.

Pintoblau neemt alle zorgen uit uw handen zodat u zonder stress van thuis uit kan toekijken.

Komt u naar de Costa Blanca, dan kan u wanneer u zelf in Spanje bent, ten volle van uw eigendom genieten, zonder enige problemen van administratieve of andere aard. 

Streaming diensten

Ook kan u een pand verkopen of een eigendom kopen of huren (korte en lange termijn) via onze nieuwe streaming dienst.

Check ook nog even onze prijzen en tarieven voor administratieve taken of voor algemeen woningbeheer, schilderwerken…

Onze garanties

100% vertrouwen

Wij krijgen toegang tot uw woning en dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. U overhandigt ons per slot van rekening de sleutel van uw eigendom. Wij zullen dat vertrouwen dat u in ons stelt nooit beschamen en behandelen uw eigendom alsof het de onze is.

Onze garanties

100% nakomen afspraken

Wij gaan er prat op dat we de afspraken die we met onze klanten maken voor de volle 100% nakomen. Gebeurt er toch iets onvoorziens dan zullen we in alle transparantie met u overleggen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Onze garanties

100% communicatie

Met de hedendaagse communicatietechnologieën kunnen we op een vlotte manier met het ’thuisfront’ communiceren. Berichten en foto’s via Whatsapp, een conversatie via Skype of een video live-stream zorgen ervoor dat we steeds op dezelfde golflengte zitten. Geen enkel detail zal u ontgaan.